Delphin CX Carpath Kreslo
      Delphin CX Carpath Kreslo
      Delphin CX Carpath Kreslo
      Delphin CX Carpath Kreslo
      Delphin CX Carpath Kreslo
      Delphin CX Carpath Kreslo
      Delphin CX Carpath Kreslo

      Delphin CX Carpath Kreslo

      410100062
      122,95 €
      s DPH
      Vypredané

      Špičkové kreslo s extra vysokým operadlom! Jeho rozmery ocení každý rybár, tráviaci pri vode veľa času.  Samotná konštrukcia je veľmi pevná, odolná, no zároveň veľmi ľahká na transport. Dosadacie plochy nôh sú veľmi robustné a flexibilné, čo im umožňuje prispôsobiť sa každej nerovnosti terénu.

      Množstvo:
      Nie je skladom žiadny produkt
      • Doručenie zdarma nad 50 €Doručenie zdarma nad 50 €
      • Infolinka: +421 905 181 025, +421 911 181 025Infolinka: +421 905 181 025, +421 911 181 025
      • Overený predajca - Since 1999Overený predajca - Since 1999
      • Garancia vrátenia tovaru a peňazí do 14 dníGarancia vrátenia tovaru a peňazí do 14 dní

      Špičkové kreslo s extra vysokým operadlom! Jeho rozmery ocení každý rybár, tráviaci pri vode veľa času.  Samotná konštrukcia je veľmi pevná, odolná, no zároveň veľmi ľahká na transport. Dosadacie plochy nôh sú veľmi robustné a flexibilné, čo im umožňuje prispôsobiť sa každej nerovnosti terénu. Na konštrukcii je s veľkou precíznosťou osadený centrálny matrac. Ten je tvorený kombináciou látok tak, aby bol funkčný aj estetický dojem dokonalý. Po okrajoch je umiestnená látka 600D s potlačou kamufláže Carpath. Stredom sú zase osadené komfortné flísové panely. Flís dominuje aj v hlavovej opierke, ktorá zaručene uloží aj tých najvyšších rybárov. Práve to je najväčšia devíza tohto kresla, ktoré je dokonale uspôsobené na pobyt pri vode v chladných mesiacoch, kedy je veľmi dôležité zachovať krčné a hlavové partie v závetrí a teple. K celkovému komfortu navyše prispievajú aj podrúčky, ktoré oceníte hlavne počas dlhšieho pobytu pri vode. Ich systém je veľmi jednoduchý, účinný a samotné nastavovanie sklonu operadla je vďaka nim možné v sede, bez vstávania len ich povytiahnutím a posunutím.
      Kreslu dáva novú úroveň je tzv. UNIQ Bag, ktorý je zdarma súčasťou balenia. Je to príručná taška (20x15cm), ktorá je ukotvená na vopred pripravených konektoroch. Do tejto tašky pohodlne uložíte doklady, či mobil. Vďaka univerzálnym popruhom na suchý zips si túto tašku môžete jednoducho zavesiť na opasok, či presunúť na konštrukciu postele a mať ju tak stále po ruke.

      Technické parametre:
      Zaťažiteľnosť: 180 kg
      Rozmer sedáku: 57x54 cm
      Výška chrbtovej opierky: 78 cm
      Výška sedáku: 38-50 cm
      Hmotnosť: 6,25 kg
      Prepravné rozmery:85x65x20cm

      Kamufláž CARPATH je unikátnym a patentovaným dizajnovým vzorom, ktorý v sebe skĺbil maskovací vizuál kamufláže a siluety kaprov, ktoré túto kamufláž tvoria. Tento jedinečný a neopakovateľný návrh pochádza kompletne z dielne značky Delphin a posúva hranice vášho rybárskeho vybavenia do úplne novej dimenzie.

      DELPHIN
      410100062

      Špecifické referencie

      Novinka
      Delphin CX Carpath Kreslo

      Delphin CX Carpath Kreslo

      122,95 €
      s DPH