Haldorádó Fluo Energy - Modrá Fúzia
      Haldorádó Fluo Energy - Modrá Fúzia
      Haldorádó Fluo Energy - Modrá Fúzia
      Haldorádó Fluo Energy - Modrá Fúzia

      Haldorádó Fluo Energy - Modrá Fúzia

      HFE-KP
      6,59 €
      s DPH
      Posledné kusy v sklade

      Krmivo Fluo Energy – Modrá Fúzia sa určite vyznačuje jedinečnou modrou farbou ktorá zanecháva vo vode výrazné zakalenie ktorá je atraktívna pre ryby. Toto krmivo je vyrábané najmodernejšou technológiou a používa sa na cielený lov kaprov.

      Množstvo:
      Skladom 2 ks produktov
      • Doručenie zdarma nad 50 €Doručenie zdarma nad 50 €
      • Infolinka: +421 905 181 025, +421 911 181 025Infolinka: +421 905 181 025, +421 911 181 025
      • Overený predajca - Since 1999Overený predajca - Since 1999
      • Garancia vrátenia tovaru a peňazí do 14 dníGarancia vrátenia tovaru a peňazí do 14 dní

      Haldorádó Fluo Energy krmivá sú vyrábané a miešané z prvotriednych, výberových komponentov. Vyznačujú sa jedinečnou harmóniou medzi chuťou a vôňou a v neposlednom rade vyzerajú fantasticky. Ak je krmivo navlhčené tak sa jej farba ešte zvýrazní a po vhodení do vody silno zakaľuje vodu a tým pádom láka aj opatrné ryby na zakrmené miesto. Zakalenie vody pre ryby dáva jasný signál na to že vo
      vode je potrava lebo ryby ktoré hľadajú potravu na dne jazera zvíria sedimenty a voda sa zakaľuje. Aj opatrná ryba ktorá vidí zakalené miesto vo vode sa stáva zvedavou a pripláva bližšie k miestu zakrmenia a ucíti vôňu a chuť krmiva a potom je už len otázkou času kedy nasaje práve našu ponúknutú nástrahu. Tieto krmivá boli namiešané a zostavené na cielený a selektívny lov kaprov. Krmivá Fluo Energy Vám ponúkame v 6 rôznych príchutiach.

      Krmivo Fluo Energy – Modrá Fúzia sa určite vyznačuje jedinečnou modrou farbou ktorá zanecháva vo vode výrazné zakalenie ktorá je atraktívna pre ryby. Toto krmivo je vyrábané najmodernejšou technológiou a používa sa na cielený lov kaprov. Pri výrobe krmiva nebola použitá rybacia múčka ibarôzne druhy kukurice a produkty z kukurice. Krmivo sa vyznačuje vysokým podielom uhľohydrátov.
      Zrnitosť krmiva je jemná, homogenná s obsahom väčších žltých vločiek ktoré majú za úlohu udržať ryby na zakrmenom mieste.Krmivo s príchuťou Modrá Fúzia je určená na lov kaprov aj v studenej vode, pri rybárskych pretekoch, na intenzívne zarybnených vodách aj na miestnych jazerách.

      800g

      HALDORADO
      HFE-KP
      2 položky

      Špecifické referencie

      Novinka
      Haldorádó Fluo Energy - Modrá Fúzia

      Haldorádó Fluo Energy - Modrá Fúzia

      6,59 €
      s DPH