Haldorádó Top Method Feeder - Brutal Liver
      Haldorádó Top Method Feeder - Brutal Liver

      Haldorádó Top Method Feeder - Brutal Liver

      HDTF6
      8,99 €
      s DPH
      Vypredané

      Toto krmivo obsahuje vysoké množstvo bielkovín a je obohatené o rybacie múčky, krvné múčky a pridalo sa aj značné množstvo pečeňového prášku a mleté halibutpelety. Pre ľudský nos je vôňa krmiva určite nepríjemná ale na kapry pôsobí ako magnet.

      Množstvo:
      Nie je skladom žiadny produkt
      • Doručenie zdarma nad 50 €Doručenie zdarma nad 50 €
      • Infolinka: +421 905 181 025, +421 911 181 025Infolinka: +421 905 181 025, +421 911 181 025
      • Overený predajca - Since 1999Overený predajca - Since 1999
      • Garancia vrátenia tovaru a peňazí do 14 dníGarancia vrátenia tovaru a peňazí do 14 dní

      V ponuke Haldorádó sú produkty Top Method Feeder proste „Best of” to najkvalitnejšie čo si človek môže predstaviť. Produkty Top Method Feeder sa momentálne skladajú so 6 krmív, z 5 mäkkých nástrahových peliet a z 5 tekutých aróm. Táto séria produktov bola špeciálne vyvinutá na lov method feeder technikou, kde sa nástraha nachádza iba niekoľko centimetrov od method krmidla a tak ryba nasaje aj vtedy našu nástrahu ak nechce.
      V ponuke máme 6 rôznych príchutí krmív Top Method Feeder a z tých 6 krmív 4 obsahujú rybaciu múčku, jedno krmivo neobsahuje vôbec rybaciu múčku a jedno krmivo je sladké-ovocné a od roku 2017 Vám ponúkame jedno jedinečné krmivo s vysokým obsahom bielkovín s príchuťou Brutal Pečeň.

      Od roku 2017 sa medzi krmiva série Top Method Feeder objavila novinka s názvom Brutal Pečeň. Toto krmivo obsahuje vysoké množstvo bielkovín a je obohatené o rybacie múčky, krvné múčky a pridalo sa aj značné množstvo pečeňového prášku a mleté halibutpelety. Pre ľudský nos je vôňa krmiva určite nepríjemná ale na kapry pôsobí ako magnet. Krmivo je namiešané z komponentov ktoré budú pôsobiť na dne jazera kde sa predpokladá výskyt väčších kaprov. Krmivo má hnedú farbu a stredne hrubú štruktúru ktorá je doplnená mikropeletami. Toto krmivo bude účinné ak sa použije krmidlo Pellet Feeder alebo Method Flat Feeder a krátky nadväzec s háčikom.

      800 g

      HALDORADO
      HDTF6

      Špecifické referencie

      Novinka
      Haldorádó Top Method Feeder - Brutal Liver, Novinka 2017

      Haldorádó Top Method Feeder - Brutal Liver

      8,99 €
      s DPH