Haldorádó Pastonchino - Žltý Kapor
      Haldorádó Pastonchino - Žltý Kapor

      Haldorádó Pastonchino - Žltý Kapor

      HDA-PAS
      3,79 €
      s DPH
      Vypredané

      Pastonchino bolo dlhé roky jednou z tajomných prímesí súťažných rybárov. Bolo dostupné len veľmi draho a len v niekoľkých príchutiach. Vývojom výrobnej technológie a rozšírením používaných zložiek však aj tu došlo k významnému pokroku.

      Množstvo:
      Nie je skladom žiadny produkt
      • Doručenie zdarma nad 50 €Doručenie zdarma nad 50 €
      • Infolinka: +421 905 181 025, +421 911 181 025Infolinka: +421 905 181 025, +421 911 181 025
      • Overený predajca - Since 1999Overený predajca - Since 1999
      • Garancia vrátenia tovaru a peňazí do 14 dníGarancia vrátenia tovaru a peňazí do 14 dní

      Pastonchino bolo dlhé roky jednou z tajomných prímesí súťažných rybárov. Bolo dostupné len veľmi draho a len v niekoľkých príchutiach. Vývojom výrobnej technológie a rozšírením používaných zložiek však aj tu došlo k významnému pokroku. Čo je ale pastonchino? Je to masa ťažkých „vločiek“ s malou zrnitosťou ošetrené prímesou na podnecovanie prijímania potravy rýb, s markantnou chuťou a arómou. Krmivá pre kapre a karase sú nepredstaviteľné bez tohto doplnku, ale môže byť úspešný aj pri love
      pleskáčov na ťažko, dokonca aj na mreny. Svojou zrnitosťou sa takmer nelíši od „nosného“ krmiva, avšak jeho účinok vyplývajúci z charakteristickej chuti a veľmi efektnej farby drží ryby dlho na mieste
      kŕmenia bez toho, aby sa nasýtili. Musí sa primiešať do zamiešaného, navlhčeného krmiva, a to takmer v poslednom momente pred použitím, a takto dokážu jednotlivé vločky ďalej zlepšiť vábivý účinok našej obľúbenej zmesi. Predáva sa v 4 verziách: Červený kapor, Žltý kapor, Pleskáč a Mrena.

      Pastonchino Kapor červený je sladká, červená prímes s príchuťou jahôd, ale obsahuje aj +10 % žltých vločiek s citrónovou chuťou, predovšetkým na lov kaprov a karasov.

      Pastonchino Kapor žltý je sladká, žltá prímes s príchuťou citrónu, ale obsahuje aj +10 % červených vločiek s jahodovou chuťou, predovšetkým na lov kaprov a karasov.

      Pastonchino Pleskáč je sladká prímes tmavohnedej farby, ochutená arómou pre pleskáče. Je neodmysliteľnou zložkou súťažných prímesí najvyššej kvality.

      Pastonchino Mrena je skutočne zvláštny produkt s červeným sfarbením. Obsahuje viac ako 40 % syrovej múčky z parmezánu, ktorá bola ponúknutá jedinečným spôsobom a v kombinácii so všetkými dobrými vlastnosťami pastonchino. Výsledkom je slaná „syrová bomba“, ktorá vďaka ťažkým zrniečkam prináša oveľa koncentrovanejšiu a presnejšiu rybačku, pretože sa rozplynie na oveľa menšom priestore, ako syrová múčka, ktorá je mimochodom taktiež úspešná a obľúbená prímes.

      Odporúčané množstvo na primiešanie je 10–20 % krmiva.

      Hmotnosť: 800 g

      HALDORADO
      HDA-PAS

      Špecifické referencie

      Novinka
      Haldorádó Pastonchino - Žltý Kapor

      Haldorádó Pastonchino - Žltý Kapor

      3,79 €
      s DPH