Haldorádó Aroma Tuning  Édes Ananász - Sladký Ananás 250ml
      Haldorádó Aroma Tuning  Édes Ananász - Sladký Ananás 250ml

      Haldorádó Aroma Tuning Édes Ananász - Sladký Ananás 250ml

      HDFM-AT-EA
      6,59 €
      s DPH
      Posledné kusy v sklade

      Predstavujeme Vám naše tekuté arómy s názvom Haldorádó Aroma Tuning, ktoré sa vyrábajú v 13 rôznych príchutiach. Pomocou týchto tekutých aróm si každý rybár môže zvýrazniť pachovú stopu návnady, krmiva alebo sa hodí aj na zalievanie partikla a peliet.

      Množstvo:
      Skladom 2 ks produktov
      • Doručenie zdarma nad 50 €Doručenie zdarma nad 50 €
      • Infolinka: +421 905 181 025, +421 911 181 025Infolinka: +421 905 181 025, +421 911 181 025
      • Overený predajca - Since 1999Overený predajca - Since 1999
      • Garancia vrátenia tovaru a peňazí do 14 dníGarancia vrátenia tovaru a peňazí do 14 dní

      Predstavujeme Vám naše tekuté arómy s názvom Haldorádó Aroma Tuning, ktoré sa vyrábajú v 13 rôznych príchutiach. Pomocou týchto tekutých aróm si každý rybár môže zvýrazniť pachovú stopu návnady, krmiva alebo sa hodí aj na zalievanie partikla a peliet. Jedno balenie arómy stačí na ochutenie 5-10 kg krmiva. Tekutú arómu môžete naliať priamo na krmivo, do vody s ktorou sa bude vlhčiť krmivo alebo na kukuričné pagáče TTX.

      Existuje 13 príchutí: Veľký Kapor, Veľký Amur, Veľký Plaskáč, Červený Démon, Dary Mora, Medová Pálenka, Mandľová Bomba, Syr, Korenistá Ryba, Maďarská Klobása, Modrý Blesk, Sladký Ananás, Divoký Kapor.
      Základnou zložkou tekutej arómy je sirup vyrobený z ovocného cukru ktorý sa veľmi dobre mieša s rôznymi arómami. Tekutú arómu odporúčame pridávať do krmiva celoročne. Výborne sa z krmiva uvoľňuje aj v tých najchladnejších mesiacoch v roku.

      Haldorádó Aroma Tuning Medová Pálenka je hustá tekutá aróma ktorá má tmavo hnedú farbu, chuť a vôňu pripomínajúcu marhuľovicu miešanú s medom. Táto jedinečná príchuť je našim najviac predávaným produktom čo sa týka krmiva, peliet, kukurice. Táto príjemná vôňa sa páči aj rybárom a často používajú produkty s touto príchuťou.

      HALDORADO
      HDFM-AT-EA
      2 položky

      Špecifické referencie

      Novinka

      Zákazníci, ktorí kúpili tento produkt, kúpili tiež:

      Haldorádó Aroma Tuning Édes Ananász - Sladký Ananás 250ml

      6,59 €
      s DPH