Haldorádó BlendeX 2v1 - Jahoda + Med
      Haldorádó BlendeX 2v1 - Jahoda + Med

      Haldorádó BlendeX 2v1 - Jahoda + Med

      HD12501
      6,59 €
      s DPH
      Posledné kusy v sklade

      Od našich verných zákazníkov sme dostali nápad vytvoriť novú sériu krmív s názvom BlendeX 2 in 1. Táto séria krmív maximálne pasuje k nástrahám s názvom BlendeX.

      Množstvo:
      Skladom 2 ks produktov
      • Doručenie zdarma nad 50 €Doručenie zdarma nad 50 €
      • Infolinka: +421 905 181 025, +421 911 181 025Infolinka: +421 905 181 025, +421 911 181 025
      • Overený predajca - Since 1999Overený predajca - Since 1999
      • Garancia vrátenia tovaru a peňazí do 14 dníGarancia vrátenia tovaru a peňazí do 14 dní
      Od našich verných zákazníkov sme dostali nápad vytvoriť novú sériu krmív s názvom BlendeX 2 in 1. Táto séria krmív maximálne pasuje k nástrahám s názvom BlendeX. Tieto nové krmivá sú vlastne zmesou mikropeliet a krmiva, namiešané v optimálnom pomere aby sa hotové krmivo mohlo používať do klasických kŕmitok, method kŕmitok alebo do PVA produktov. Dokonale namiešané komponenty pôsobia vo vode tak že sa najprv z kŕmitka uvoľní jemné krmivo z ktorého sa rýchlo a viditeľne uvoľňujú aromatické látky a na spodku a vedľa kŕmitka ostávajú mikropelety na ktorých si pochutnajú väčšie ryby.

      Ak chcete krmivo použiť v kŕmitku tak si suché krmivo postupne navlhčite, pomiešate, môžete pridať rôzne arómy, následne pretlačíte cez sito a dostanete kvalitnú kŕmitkovú zmes.

      Ak chcete krmivo použiť do PVA tak v žiadnom prípade nepridávajte vodu. V ponuke máme viac druhov tekutých aróm alebo najlepší efekt vyvoláte tým ak suché krmivo pomiešate so Spéci Additive.

      Krmivá BlendeX 2in1 Vám ponúkame v 6 príchutiach: Ananás + Banán, Jahoda + Med, Cesnak + Mandľa, Kalamár + Chobotnica, TripleX , Kyselina maslová + Mango. Kalamár + Chobotnica, TripleX krmivá sú na báze rybacích múčok. Krmivá Jahoda + Med, Cesnak + Mandľa, Ananás + Banán, Kyselina maslová + Mango sú sladké s obsahom uhľohydrátov.

      Krmivo BlendeX 2in1 Jahoda + Med má červené sfarbenie a obsahuje žlté mikropelety. Vôňa a chuť krmiva je sladká a je obohatená o uhľohydráty. Krmivo sa osvedčilo od jari až po neskorú jeseň. Krmivo je všestranne použiteľné na všetkých revíroch.

      Zrnitosť.: miešaná
      Obsah: 800 g
      Príchuť / Farba: Jahoda + Med / červené krmivo + žlté mikropelety
      HALDORADO
      HD12501
      2 položky

      Špecifické referencie

      Novinka
      Haldorádó BlendeX 2v1 - Jahoda + Med

      Haldorádó BlendeX 2v1 - Jahoda + Med

      6,59 €
      s DPH