Haldorádó Tornado Pop Up XL 15mm - Mango
      Haldorádó Tornado Pop Up XL 15mm - Mango

      Haldorádó Tornado Pop Up XL 15mm - Mango

      HD16288
      5,85 €
      s DPH

      Tornado Pop Up XL je pozoruhodne tvarovaná, mimoriadne atraktívna, varená, plávajúca nástraha, ktorá si dokáže zachovať vo vode tvar aj nadnášajúce vlastnosti po celé dni, zatiaľ čo zo seba neprestajne chrlí vábivú príchuť a arómu. 

      Množstvo:
      Skladom 4 ks produktov
      • Doručenie zdarma nad 50 €Doručenie zdarma nad 50 €
      • Infolinka: +421 905 181 025, +421 911 181 025Infolinka: +421 905 181 025, +421 911 181 025
      • Overený predajca - Since 1999Overený predajca - Since 1999
      • Garancia vrátenia tovaru a peňazí do 14 dníGarancia vrátenia tovaru a peňazí do 14 dní
      Tornado Pop Up XL je pozoruhodne tvarovaná, mimoriadne atraktívna, varená, plávajúca nástraha, ktorá si dokáže zachovať vo vode tvar aj nadnášajúce vlastnosti po celé dni, zatiaľ čo zo seba neprestajne chrlí vábivú príchuť a arómu. Príchuť a arómu však uvoľňuje pomaly a rovnomerne, v žiadnom prípade vo vode „nedymí“. Dalo by sa povedať, že spomedzi všetkých nástrah sme sa tejto venovali asi najdôkladnejšie. Preskúšali sme ju na veľkom počte testovacích plôch, či už šlo o malé jazierka, veľké nádrže, alebo obrovské prirodzené plochy. Všade sa ukazovala byť neuverteľne chytľavá!

      Dajú sa použiť perfektne aj samostatne, prezentované na nadnášanom náväzci, ale najviac sa odporúčajú na balansovanie a nadnášanie iných nástrah. V tomto prípade môžu byť základnou nástrahou tigrie orechy, menšie, alebo rozpolené boilies, väčšie nástrahové pelety, alebo zrnká kukurice. Čo sa týka rozmerov, prichádzajú vo veľkosti 15 mm. Dlhoročné skúsenosti a testovacie rybačky nám naznačovali, že práve toto je ideálny rozmer, aby nástrahy vyhovovali vyššie popísaným požiadavkám.

      Za spomenutie stojí, že v porovnaní s nástrahami Tornado Wafter, vládnu nástrahy Pop Up XL podstatne masívnejšou konzistenciou, tento variant vo vode zaručene nenamäkne, povrch nezíska rôsolovitý, huspeninovitý charakter. Vyplývajúc z tejto vlastnosti je to dokonalá nástraha na veľké ryby. S veľmi vysokou efektivitou sa s ňou pracuje na vyčkávacích, selektívnych rybačkách, kde nezáleží na kvantite, ale na selektovaní veľkosti. Výslovne ju odporúčame pre selektívny lov na veľké kapry a amury!

      Táto rodina nástrah prichádza na pulty v totožných chuťových prevedeniach ako nástrahy wafter: Sladká Jahoda Rokfortský Syr, N-Butyric & Ananás. Medovník, Mango, Cesnak & Madle, Punč & Mäta.

      Balenie: 30 g
      Rozmer: 15 mm
      HALDORADO
      HD16288
      4 položky

      Špecifické referencie

      Novinka
      Haldorádó Tornado Pop Up XL 15mm - Mango

      Haldorádó Tornado Pop Up XL 15mm - Mango

      5,85 €
      s DPH