• Novinka
    Haldorádó Big Feed - S22 Boilie Soluble - Tigrí Orech
    Haldorádó Big Feed - S22 Boilie Soluble - Tigrí Orech

    Haldorádó Big Feed - S22 Boilie Soluble - Tigrí Orech

    HD21398
    5,95 €
    s DPH
    Posledné kusy v sklade

    Séria produktov Haldorádó Big Feed ponúka ekonomické riešenie pre výdatné, veľkoobjemové navykacie a udržovacie zakŕmovanie. Do jednej rodiny produktov sa nám podarilo zoradiť také vysoko kvalitné kŕmne pelety a boilies, vďaka ktorým už nikdy nebudeš musieť robiť kompromisy na úkor kvality, no zároveň sú cenovo tak priaznivé, že ťa dlhšia výprava nevyjde na celý majetok. 

    Množstvo:
    Skladom 1 ks produktov
    • Doručenie zdarma nad 50 €Doručenie zdarma nad 50 €
    • Infolinka: +421 905 181 025, +421 911 181 025Infolinka: +421 905 181 025, +421 911 181 025
    • Overený predajca - Since 1999Overený predajca - Since 1999
    • Garancia vrátenia tovaru a peňazí do 14 dníGarancia vrátenia tovaru a peňazí do 14 dní

    Séria produktov Haldorádó Big Feed ponúka ekonomické riešenie pre výdatné, veľkoobjemové navykacie a udržovacie zakŕmovanie. Do jednej rodiny produktov sa nám podarilo zoradiť také vysoko kvalitné kŕmne pelety a boilies, vďaka ktorým už nikdy nebudeš musieť robiť kompromisy na úkor kvality, no zároveň sú cenovo tak priaznivé, že ťa dlhšia výprava nevyjde na celý majetok. Kiež by sa dala skvostná aróma a príchuť týchto peliet a boilies sprostredkovať cez fotografie, sme však presvedčení, že keď ich vezmeš do ruky a vyskúšaš na rybačke, budeš šokovaný, aké sú chytľavé a to pri takej priaznivej cene!

    S22 Boilies ponúkajú atraktívne a ekonomické riešenie pre cielený lov na veľké kapry. Z vysokokvalitných materiálov vyrobené boilies disponujú veľkosťou 22 milimetrov a prichádzajú v 0,8 a 2,5 kilových baleniach, ktorými sa dá vyriešiť zakŕmenie na krátkej, ale aj dlhšej výprave.

    Dôležitou vlastnosťou tejto zmesi je, že je „Soluble”, teda rozpustná (intenzita rozpustnosti závisí od teploty vody), vďaka čomu upúta pozornosť rýb v okolí naozaj rýchlo. Oplatí sa aplikovať v kombinácii s varenými boilies, vďaka čomu bude kŕmenie obsahovať ako vysoko vábivé, rýchlo rozpustné vnadidlo, tak aj konzistentne tvrdšie, trvanlivejšie sústa.

    Nové kŕmne boilies ponúkame v štyroch chuťových variantoch, kde si nájdete tú pravú do každého ročného obdobia: Mango, Jahoda & Ananás, Korenistá Klobása, Tigrie Orechy.

    Rozmer: 22mm

    Balenie: 800g

    HALDORADO
    HD21398
    1 ks

    Špecifické referencie

    Haldorádó Big Feed - S22 Boilie Soluble - Tigrí Orech

    5,95 €
    s DPH