• Novinka
    Haldorádó Spécicorn Limited Edition - Punč + Citrón
    Haldorádó Spécicorn Limited Edition - Punč + Citrón

    Haldorádó Spécicorn Limited Edition - Punč + Citrón

    HD21794
    6,30 €
    s DPH
    Posledné kusy v sklade

    Rodina produktov Haldorádó SpéciCorn patrí na našom domácom trhu už nejaký ten piatok medzi tie absolútne najdominantnejšie produkty. S väčšinou domácich rybárov by ste sa mohli staviť, že im tam niekde v taške ležia 1-2, alebo aj viac téglikov SpéciCornu. Behom rokov už tieto nástrahy neraz potvrdili, že sú oveľa viac, ako len kúsoček plastu.

    Množstvo:
    Skladom 2 ks produktov
    • Doručenie zdarma nad 50 €Doručenie zdarma nad 50 €
    • Infolinka: +421 905 181 025, +421 911 181 025Infolinka: +421 905 181 025, +421 911 181 025
    • Overený predajca - Since 1999Overený predajca - Since 1999
    • Garancia vrátenia tovaru a peňazí do 14 dníGarancia vrátenia tovaru a peňazí do 14 dní

    Rodina produktov Haldorádó SpéciCorn patrí na našom domácom trhu už nejaký ten piatok medzi tie absolútne najdominantnejšie produkty. S väčšinou domácich rybárov by ste sa mohli staviť, že im tam niekde v taške ležia 1-2, alebo aj viac téglikov SpéciCornu. Behom rokov už tieto nástrahy neraz potvrdili, že sú oveľa viac, ako len kúsoček plastu. Svoju ozajstnú chytľavosť dokazujú hlavne na prírodných a iných sumčekmi a inými drobným rybami sa hemžiacich vodách, kde selektujú väčšie jedince absolútne spoľahlivo!

    Behom rokov sa paleta našich produktov rozrástla o nespočetné množstvo nových nástrah, no do tohto dňa zostali najpopulárnejšie práve SpéciCorn a SpéciCorn Mega, teda štandardná a veľká gumená kukurica. Ohľadom víťazných farieb a príchutí sa však názory našich zákazníkov rozchádzajú. Dostali sme množstvo pripomienok a odporúčaní, z ktorých si stačilo „iba“ povyberať tie najlepšie. Selekciu nasledovali testy a celý rad skúšobných rybačiek, kým zostalo dokopy 6 variantov:

     - Jahodový Jogurt (citrónovo žltá + červená)

     - Tutti Frutti (citrónovo žltá + ružová)

     - Punč Citrón(citrónovo žltá + ružová)

     - Mango (citrónovo žltá + oranžová)

     - Medová Pálenka (citrónovo žltá + oranžová)

     - Krill (citrónovo žltá + hnedá)

    Je veľmi dôležité, že všetky varianty obsahujú základnú, žltú kukuricu, ku ktorej sme vždy vybrali farbu, ktorá bola podľa nás najchytľavešia. Popri farbe a príchuti boli predmetom ďalších argumentov aj rozmery nástrah. Malé, alebo Mega? Nevedeli sme sa rozhodnúť, preto sme dali do každého téglika z oboch. Takto môže rybár prispôsobiť apetítu rýb aj veľkosť. Spoločne s ľubovoľným variovaním farieb to otvára cestu bohatému experimentovaniu. V jednom tégliku nájdeš nie 10, ale 16 zrniečok kukurice. 8 z nich sú zrniečka SpéciCorn normálnej veľkosti a 8 väčšie SpéciCorn Mega.

    Balenie: 16 ks / téglik (8 ks Spécicorn - 10 mm, 8 ks Spécicorn Mega - 15 mm)

    HALDORADO
    HD21794
    2 položky

    Špecifické referencie

    Haldorádó Spécicorn Limited Edition - Punč + Citrón

    6,30 €
    s DPH