• Novinka
    Haldorádó N-Butyric Groundbait - N-Butyric + Syr
    Haldorádó N-Butyric Groundbait - N-Butyric + Syr

    Haldorádó N-Butyric Groundbait - N-Butyric + Syr

    HD23668
    6,59 €
    s DPH

    V roku 2022 sa dostala do obehu rodina nástrah N-Butyric Pop Up, ktorá bola určená v prvom rade pre potreby letného, teplovodného rybolovu. Napriek tomu, že sa pôvodne jednalo o výslovne sezónne nástrahy, záujem o túto pichľavou, no vôbec nie nepríjemnou vôňou vládnuce guličky bol enormný, prakticky po celý rok. 

    Množstvo:
    Skladom 3 ks produktov
    • Doručenie zdarma nad 50 €Doručenie zdarma nad 50 €
    • Infolinka: +421 905 181 025, +421 911 181 025Infolinka: +421 905 181 025, +421 911 181 025
    • Overený predajca - Since 1999Overený predajca - Since 1999
    • Garancia vrátenia tovaru a peňazí do 14 dníGarancia vrátenia tovaru a peňazí do 14 dní

    V roku 2022 sa dostala do obehu rodina nástrah N-Butyric Pop Up, ktorá bola určená v prvom rade pre potreby letného, teplovodného rybolovu. Napriek tomu, že sa pôvodne jednalo o výslovne sezónne nástrahy, záujem o túto pichľavou, no vôbec nie nepríjemnou vôňou vládnuce guličky bol enormný, prakticky po celý rok. Mimoriadny úspech nástrahy nám jasne napovedal, že kyseline maslovej právom prináleží v našom sortimente miesto aj v podobe úplnej kolekcie - aj vo forme arómy a krmiva.

    Haldorádó N-Butyric Groundbait pozostáva z rôznym spôsobom extrahovaných kukuričných výťažkov. Vysoký obsah uhľovodíkov, rozmanitá veľkosť zrniečok, rýchla rozpustnosť a veľmi bohatý aromatický vesmír: toto sú hlavné charakteristiky týchto krmív. Podobne ako nástrahy, maslové krmivá prejavia svoje prednosti naplno taktiež v stabilne teplej vode, či sa už jedná o kaprarinu, alebo cielený lov na amury. Čo sa týka spôsobu použitia, do vody ho môžeš dostať ako v klasickom, tak aj method feederovom krmítku.

    Každý sáčok obsahuje 800g suchého materiálu a 50ml hustej kyseliny maslovej, ktorú nalejeme do 300ml vody (tá môže kľudne pochádzať priamo z jazera) a tento aromatický mix následne použijeme na zamiešanie samotného krmiva. Takto dostaneš ten brutálne intenzívny vnadiaci účinok, na ktorý ryby tak extrémne rýchlo reagujú!

    Do obchodov prichádza v štyroch prevedeniach. Sú to žltobiela Kyselina Maslová Natural, oranžová Kyselina Maslová + Syr, citrónovo žltá Kyselina Maslová + Med a bledofialová Kyselina Maslová + Slivka.

    Balenie: 800g + 50ml aroma

    HALDORADO
    HD23668
    3 položky

    Špecifické referencie

    Zákazníci, ktorí kúpili tento produkt, kúpili tiež:

    Haldorádó N-Butyric Groundbait - N-Butyric + Syr

    6,59 €
    s DPH