• Novinka
    FLACARP Bivakové RGB Led svetlo s príjmačom
    FLACARP Bivakové RGB Led svetlo s príjmačom
    FLACARP Bivakové RGB Led svetlo s príjmačom
    FLACARP Bivakové RGB Led svetlo s príjmačom
    FLACARP Bivakové RGB Led svetlo s príjmačom
    FLACARP Bivakové RGB Led svetlo s príjmačom

    FLACARP Bivakové RGB Led svetlo s príjmačom

    1833/FLACARP
    104,00 €
    s DPH
    Posledné kusy v sklade

    Na základe prianí a požiadaviek vás, rybárov, prinášame dokonalé LED svetlo. Ide o úplne unikátny výrobok, ktorý svojimi funkciami a parametrami nemá konkurenciu... - multifarebné LED svetlo.

    Množstvo:
    Skladom 1 ks produktov
    • Doručenie zdarma nad 50 €Doručenie zdarma nad 50 €
    • Infolinka: +421 905 181 025, +421 911 181 025Infolinka: +421 905 181 025, +421 911 181 025
    • Overený predajca - Since 1999Overený predajca - Since 1999
    • Garancia vrátenia tovaru a peňazí do 14 dníGarancia vrátenia tovaru a peňazí do 14 dní

    Na základe prianí a požiadaviek vás, rybárov, prinášame dokonalé LED svetlo. Ide o úplne unikátny výrobok, ktorý svojimi funkciami a parametrami nemá konkurenciu... 

     - multifarebné LED svetlo. Príjemná biela, zelená, červená, modrá... zvoľte si farbu a jas, ktoré vám vyhovujú. 

     - integrovaný bezdrôtový príposluch s dosahom až niekoľko sto metrov. 

     - Svietidlo je možné využiť aj ako maják pri zavážaní krmiva. 

     - prenos farby, ktorá je nastavená na hlásiči. Máte na hlásiči nastavenú napríklad fialovú? Nie je problém - rovnakou farbou sa vám pri zábere rozsvieti aj LED svetlo. Hneď viete, od ktorého hlásiča máte záber. - 100% kompatibilita. 

     - Spolupracuje so všetkými bezdrôtovými produktmi FLACARP: hlásiče, alarmy, príposluchy... 

     - žiadne batérie! Integrovaný výkonný nabíjací Li-Ion akumulátor. Jednoducho dobijete bežnou nabíjačkou na mobil, z auta alebo ľubovoľnej powerbanky. 

    - naozaj 100% vodotesná konštrukcia. Spadne vám svietidlo do vody - nevadí, dovnútra sa nedostane ani kvapka vody. Testované dlhodobo 1,5 metra pod vodou. Navyše svietidlo "neutopíte", pretože pri páde do vody pláva na hladine. 

    - naša špičková elektronika, vlastný vývoj a výroba v SR, certifikácia v akreditovanej skúšobni - to všetko vám zaistí spoľahlivosť a pružnú reakciu na vaše požiadavky. 

     - jednoduché prichytenie. Svietidlo je vybavené silným neodymovým magnetom. Jednoducho prichytíte k ľubovoľnej železnej konštrukcii alebo zavesíte pomocou pútka. 

     - Vodotesná konštrukcia predurčuje toto malé, ale veľmi výkonné LED svetlo nielen na použitie v bivaku, ale môže slúžiť aj ako vonkajšie osvetlenie. 

     - Vnútri zabudovaný prijímač bezdrôtového príposluchu umožňuje diaľkové rozsvietenie signalizátormi záberu FLACARP, teda pri zábere. 

     - Možno ho diaľkovo ovládať aj príposluchom - na diaľku zapnúť / vypnúť / stlmiť jas. Môže byť využité aj ako maják pri zavážaní krmiva – na diaľku si rozsvietite svetlo označujúce vaše lovné miesto. Svetlo môžete spárovať nielen s hlásičmi, ovládať nielen príposluchom, ale je možné ho prepojiť aj s alarmami FLACARP! Je vybavené výkonnými bielymi LED CREE a RGB diódami, môžete si teda zvoliť ďalšie farebné odtiene. Napríklad v noci použiť menej rušivé červené svetlo, modré, zelené.... Lahôdkou je možnosť rozsvietenia rovnakej farby, aká je nastavená na hlásičoch. Takže v noci môžete príposluch pokojne vypnúť a už po rozsvietení svetla spoznáte, ktorá hlásič má záber. Svetlo je vybavené silikónovými tesneniami a je vodotesné. Môžete ho používať ako vonkajšie osvetlenie a nie je potrebné sa obávať dažďa. Keď spadne do vody - nevadí. Svetlo je veľmi ľahké a na vode pláva - nemusíte sa báť, že ho utopíte. Už nikdy nebudete meniť batérie: vo vnútri zabudovaný akumulátor s veľkou kapacitou 2000mAh ľahko dobijete z bežnej nabíjačky na mobil, z auta alebo z ľubovoľnej powerbanky. Z jednej bočnej strany je umiestnené tlačidlo na ručné ovládanie, pútko na zavesenie. Z druhej strany silný neodymový magnet na prichytenie napr. na dáždnik alebo inú železnú konštrukciu. Po krytkou magnetu je USB nabíjací konektor. Ľahko si tlačidlom nastavíte farbu, ktorá vám vyhovuje - tá zostane uložená ako východisková. Po ďalšom zapnutí je teda automaticky nastavená. Zmena farieb je veľmi jednoduchá, celkové ovládanie intuitívne. Súhr vlastností, technické údaje: LED svetlo s príposluchom, spolupracujúcim s produktmi FLACARP vybavené vysielačom príposluchu farba LED svetla: biela, červená, zelená, modrá + farby ako na signalizátoroch FLACARP nabíjací Li-Ion akumulátor 2000mAh dĺžka svitu LED: na plný výkon až 6 hodín, v režime zníženého jasu až 20 hodín (dĺžka svitu je orietnačná, závislá na okolitej teplote a stave akumulátora) rozmery: dĺžka 136mm, priemer uprostred 36mm, priemer po bokoch pri zátkach 42mm vodotesná konštrukcia, odolnosť proti dažďu i krátkodobému potopeniu (pád do vody) uchytenie pomocou silného neodymového magnetu alebo pútka na zavesenie hmotnosť: 127 g

    FLACARP
    1833/FLACARP
    1 ks

    Špecifické referencie

    FLACARP Bivakové RGB Led svetlo s príjmačom

    104,00 €
    s DPH