• Novinka
    Haldorádó Tornado Activator Spray - Sipi 2
    Haldorádó Tornado Activator Spray - Sipi 2

    Haldorádó Tornado Activator Spray - Sipi 2

    HD23408
    5,29 €
    s DPH
    Posledné kusy v sklade

    Tornado Activator Spray prichádza v príchutiach totožných s príchuťami nástrah Tornado. Pár strekov a hocijaká nástraha, či už pôjde o peletu, boilies, alebo kukuricu, sa razom premení na dráždivú, mimoriadne vábivú pochúťku. Aróma k nástrahe priľne a po príchode do vody vytvorí postupným uvoľňovaním veľmi nápadný „dymový“ efekt.

    Množstvo:
    Skladom 2 ks produktov
    • Doručenie zdarma nad 50 €Doručenie zdarma nad 50 €
    • Infolinka: +421 905 181 025, +421 911 181 025Infolinka: +421 905 181 025, +421 911 181 025
    • Overený predajca - Since 1999Overený predajca - Since 1999
    • Garancia vrátenia tovaru a peňazí do 14 dníGarancia vrátenia tovaru a peňazí do 14 dní

    Tornado Activator Spray prichádza v príchutiach totožných s príchuťami nástrah Tornado. Pár strekov a hocijaká nástraha, či už pôjde o peletu, boilies, alebo kukuricu, sa razom premení na dráždivú, mimoriadne vábivú pochúťku. Aróma k nástrahe priľne a po príchode do vody vytvorí postupným uvoľňovaním veľmi nápadný „dymový“ efekt. Po celý čas z nej pochopiteľne prúdia vábivé chuťové látky. 2-3 streky na nástrahu, alebo naplnené krmítko bohate postačia. O intenzívnej vôni sa presvedčíš aj vlastným nosom!

    Vďaka prímesiam napomáhajúcim lepšej priľnavosti, prejavia aróma a ďalšie atraktanty svoj účinok naplno až na dne, výrazne tak uľahčia privábenie rýb z vodného stĺpca.

    Sprej môžeš veľmi jednoducho použiť aj na dochutenie naplneného krmítka. Je úplne jedno, či je krmítko plné ochuteného, alebo naturálneho krmiva, v resp. peliet, po dvoch-troch strekoch sa dominantnou arómou stane sprej! V porovnaní s bežnými arómami sa tejto ryby ani pri nepretržitom používaní nenabažia, neopustia miesto, lebo už „majú dosť“. Práve naopak, naše skúsenosti pri testoch ukazujú tým smerom, že rybačka sa výrazne zrýchli, interval medzi zábermi sa skráti a okolo ochuteného krmítka sa začne zbierať čoraz viac a viac rýb, hlavne kaprov. Hlavným dôvodom je, že sprej obsahuje aj látky na stimulovanie apetítu a aminokyseliny. Preto ho výslovne odporúčame aj na lov v súťažných podmienkach. Hodí sa do hociktorého ročného obdobia, funguje veľmi rýchlo a účinne aj v tých najchladnejších vodách!

    TORNADO Activator Spray – Sipi 1 a Sipi 2

    Sipi 1 je biela aróma s príchuťou citrón + mäta prieporná. Sipi 2 je zas oranžovo sfarbená aróma s príchuťou pomaranč + škorica. Podobne ako nástrahy, aj arómy Sipi môžeme odporúčať ako k rekreačnému, tak aj k súťažnému rybolovu, sú vhodné na použitie v ktoromkoľvek ročnom období.

    Balenie: 30ml

    HALDORADO
    HD23408
    2 položky

    Špecifické referencie

    Haldorádó Tornado Activator Spray - Sipi 2

    5,29 €
    s DPH